Aktualnie przebywasz w:

Napisali o nas:
 
Uwaga: Przerwa urlopowa do 30.11.2017.
Zamówienia złożone w tym terminie zostaną zrealizowane po jej zakończeniu.

Stolik do laptopa Comfortable 15

Czas realizacji: 2-3 dni robocze

109 recenzja(i) Wahasz się? Przeczytaj 6.000 opini o naszych produktach!
129.00
+ koszt wysyłki


Stolik do laptopa Comfortable 15



Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 109 Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Nastęna strona
Pokaż na stronę
  1. Wow!!!... Recenzje wg PJ

    Warty każdej złotówki. Pierwszy produkt tego typu obejrzałem w markecie na "J", za ok. 60pln. Za (ok) 2 razy wiekszą kwotę (+malowanie+szufladka z nakładką) otrzymałem produkt 10 razy lepszej jakości niż się spodziewałem
    - bardzo solidnie wykonany,
    - przepięknie wykończony- krawędzie, malowanie, piękny rysunek słojów
    drewna
    - szalenie funkcjonalny
    - grube drewno, ale nad podziw lekki
    - nic nie skrzypi ani nie ma luzów
    - inskrypcja wykonana przepiękną czcionką
    Najważniejsze- kontakt ze sklepem wzorowy. Na moje zapytanie o
    modyfikacje (tj. dłuższa i niższa listewka zapobiegającu zsuwaniu się
    cienkiego netbooka, a także wykonanie dłuższego niż w promocji napisu)
    otrzymałem natychmiastową odpowiedź wraz z informacją, że dodatkowo
    nic nie dopłacę za modyfikacje (!)

    Piekny mebel na lata, na pokolenia, natychmiast przykuwający wzrok po
    wejściu do pokoju. (Dodano 15-10-23)

  2. Idealny Recenzje wg kamillo

    Wszystko idealnie. Poczynając od zamówienia, poprzez jego realizację i kończąc na jego użytkowaniu. Stolik solidny, świetnie wykonany z dbałością o detale. Produkty jak najbardziej godny polecenia (Dodano 14-05-14)

  3. polecam Recenzje wg potfolek

    szczerze polecem ten stolik jest swietny (Dodano 13-12-27)

  4. POZYTYWNA Recenzje wg klientka12

    Plusy:
    - bardzo precyzyjne wykonanie,
    - bardzo szybka dostawa,
    - zakup praktyczny i trwały (na długie lata).

    Minusy:
    - brak loga firmy.

    Uwagi:
    - Lepszym rozwiązaniem byłoby umieszczenie na stronie zdjęć wszystkich kolorów stolików w gotowej postaci. Sama tabela kolorów nie odzwierciedla dokładnie faktycznej barwy bejcy. (Dodano 13-12-20)

  5. polecam! Recenzje wg mpg

    Stolik spełnia moje oczekiwania, jest estetyczny, starannie wykonany.
    Dostawa bardzo szybka.
    Życzę Wesołych Świąt :))
    Pozdrawiam! (Dodano 12-12-20)

  6. Bardzo polecam Recenzje wg Aneta ze Szczecina

    Zamówiłam dwa stoliki i są piękne. Grawer starannie wykonany. Błyskawiczna wręcz dostawa. Jestem bardzo zadowolona. (Dodano 12-12-19)

  7. Znakomity produkt Recenzje wg Agusia

    Stolik całkowicie spełnia moje oczekiwania. Został wykonany starannie i z dobrych materiałów. Niewielkie wady: podkładka pod kubek nie mieści się w szufladce, co grozi jej zgubieniem. Póki jednak się nie zgubiła, jest bardzo funkcjonalna. :)

    Na stronie sklepu brakuje też wzornika kolorów, co prowadzi do niepotrzebnych rozterek podczas wybierania wariantu stolika. Nasze wybarwienie bardzo dobrze trafiło w kolor pozostałych mebli, więc nie możemy narzekać. (Dodano 12-11-28)

  8. Polecam Recenzje wg Piciu

    Stolik do laptopa Comfortable 15 dużo lepszy od większości konkurencji zwłaszcza tej z tworzyw sztucznych (Dodano 12-02-22)

  9. Dobry produkt Recenzje wg Kasia

    Witam, zamówiłam ten stolik jak prezent bożonarodzeniowy dla męża. Stolik jest solidnie wykonany, ma darmowy grawer. Poza tym na moje życzenie firma dokonała jeszcze jeden dodatkowy grawer. Jestem zadowolona z zakupu. Polecam (Dodano 11-12-19)

  10. Po 2 latach użytkowania wygląda jak nowy :) Recenzje wg Bartol

    SUPER !!! Sprawdza się w 100%, wiadomo, że ciągle się nie używa ale po 2 latach ma tylko lekkie ślady użytowania ale wszystkie części metalowa są całe i działają bez zarzutów.

    Żadnych problemów ze sklepem w trakcie przeprowadzania transakcji. Jeszcze wtedy jak kupowalem mialem grawer dosc nietypowy i firma dala rade!!
    POLECAM !!! (Dodano 11-12-05)

Produkty 1 do 10 z 109 Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Nastęna strona
Pokaż na stronę

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Stolik do laptopa Comfortable 15